Mijn naam is Natasja Snieder - van den Brink, moeder van 2 prachtige kinderen en eigenaresse van LEER&ZO. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse platenmaatschappijen heb ik begin 2011 de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Voor die tijd was ik altijd al hobbymatig bezig met het vervaardigen van onder andere leren tassen en accessoires. Mede doordat ik regelmatig leuke reacties kreeg op mijn eigen gemaakte tassen en veelal de vraag kreeg of ik een internetsite had vond ik het tijd worden om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Vanaf 1 april 2011 is mijn complete collectie te vinden onder de naam LEER&ZO.

 

De creativiteit en het ontwerpen van nieuwe modellen en accessoires spreekt mij erg aan, om die reden ben ik ook dagelijks bezig met het vervaardigen van nieuwe tassen en accessoires. 

 

Door de vele aanvragen kan het gebeuren dat er regelmatig verkocht bij staat. Mocht het artikel naar keuze uitverkocht zijn, neem gerust contact op! Wellicht is het mogelijk om een vergelijkbaar artikel speciaal voor jou te maken.

 

Elk product is weer uniek qua kleur en tekening. Dat maakt dat elk item een uniek exemplaar is! 

 

*Hou de site goed in de gaten er worden wekelijks nieuwe artikelen opgezet.