Home » review

Reactie plaatsen

Reacties

Lizzy Kuipers - Zonderop
10 dagen geleden

Ik heb twee camera riemen besteld, deze waren de volgende dag al binnen. Het contact met Natascha over het lettertype om te graveren in de roep verliep snel en prettig. Een camera riem was een cadeautje en is super leuk ingepakt geleverd. Al met al ben ik heel tevreden!

Anja warnier
24 dagen geleden

Vandaag, wederom een prachtige buideltas mogen ontvangen!!
Had deze in antreciet gezien op de website, maar wilde ze graag in t zwart!
Even een appje gestuurd, en gevraagd of ik deze ook in zwart kon krijgen
Antwoord; geen probleem! Ik ga ze maken!
2 dagen na mijn verzoek, de tas ontvangen ennnn
Ze is PRACHTIG!! Wat een service en mooi product!! TOP ZAAK! met TOP SERVICE!!!

Irma
3 maanden geleden

Een opschrijfboekje en een prachtige omslag voor een A4 agenda, croco leer zwart! Een stoere en stijlvolle combi! Super verpakt en leuk verpakt! Alles is tot in detail uitgewerkt en verwerkt! Ik weet je opnieuw te vinden Natasja en bedankt hiervoor!!

Mariska
4 maanden geleden

Wat een mooie spullen en supergoede service,ik ben een heel tevreden klant­čśä

Kika
4 maanden geleden

Jaaaa, daar ligt hij dan te pronken op mijn tafel. Een prachtige jaarkalender en dan bedoel ik de handgemaakte omslag ervan. Vers van de pers want hij was op in de webshop. Maar na eerder deze week een priv├ębericht gestuurd te hebben heeft Natasja als de wiedeweerga er eentje gemaakt voor me, opgestuurd en vanmorgen lag hij mooi verzorgd verpakt al in de brievenbus.
Ben super blij met mijn nieuwste aanwinst en het zal vast en zeker ook niet de laatste bij je zijn Natasja.
Ik blijf je activiteiten daarom lekker volgen op FB Leer&Zo waar je heel regelmatig iets post. Ga vooral zo door. Daar worden wij blij van.

Joyce
4 maanden geleden

Zo blij met mijn nieuwe aankopen! Elke keer weer een cadeautje voor mezelf.
Alle producten worden met zoveel passie gemaakt en dat kun je zeker zien. Van sleutelhanger tot handtas, alles is mooi en tijdloos! Mijn favoriet is toch echt het schoudertasje met 2 vakken, zo handig en gaat overal mee naartoe

Gemma Peters
4 maanden geleden

Hier een zeer tevreden klant die zojuist een prachtige laptopsleeve en telefoonhoesje ontving. Helemaal gemaakt volgens eigen wens, Oprecht blij mee. Absolute aanrader. Ingepakt in prachtig vloeipapier. Dank je wel Natasja!

Kaylee
5 maanden geleden

Een tijd geleden bij haar kraam bij kasteel haarzuilen een toilettas met luipaard print gekocht, onwijs blij mee en goede kwaliteit! Nu mooie laptop hoes besteld met portemonnee met luipaard print. Door mijn eigen fout de verkeerde maat van laptop hoes besteld. Maar door haar fantastische service heeft ze een nieuwe op de goede maat voor mij gemaakt. Door de leuke spulletjes ook meteen een tas bij haar besteld met luipaard print. Heb nu een ontzettend leuke collectie!:) nogmaals super bedankt!

Jade
6 maanden geleden

Prachtige tassen! Tijdloze ontwerpen en leer van hoge kwaliteit. Ik heb meerdere tassen van leer&zo en ze zijn niet alleen mooi, maar ook zeer praktisch. Het enige wat ik als nadeel kan bedenken is dat je ze allemaal wilt hebben.

Janine
7 maanden geleden

Ontzettend blij ben ik met een supergaaf telefoon hoesje. Ik had een verkeerde besteld, maar als service heeft Natasja een andere gemaakt en toe gestuurd. Super kwaliteit, en service!! Bedankt