Het KreaDoe Lentefestival 2023

 

Kom jij naar hét DIY-festival? Van 14 t/m 16 april 2023 is het KreaDoe Lentefestival! Zodra je binnenstapt bij het Lentefestival waan je je in een creatief, vrolijk, gezellig paradijs waar DIY centraal staat. Kom eindeloos shoppen, geniet van de creatiefste workshops en ontdek de nieuwste (duurzame) hobby’s. Dit is dé plek voor elke creatieveling en een leuke dag uit voor jong en oud! Koop hier je tickets. Ben jij erbij?

 

Wat kun je onder andere verwachten?

  • Leer meer over duurzame hobby’s, hergebruiken en upcyclen
  • Doe mee aan één van de honderden workshops, bijvoorbeeld handlettering
  • Ontmoet je favoriete influencers
  • Superleuke activiteiten voor kinderen
  • Kom naar de KreaDoe Huiskamer voor leuke interviews, winacties en optredens
  • Gegarandeerd een leuke dag uit voor jong en oud!

 

Het Kreadoe Lentefestival vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het openbaar vervoer. Door woningbouw is terreinen  P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P1, P2, P4 of de P+R terreinen in de omgeving

 

LEER&ZO IS ALLE 3 DE DAGEN AANWEZIG 


Italië Event bij Kasteel de Haar 2023

 

Het grootste Italiaanse feest van Nederland wordt dit  jaar nóg feestelijker. Ter gelegenheid van de twintigste editie is er nog meer te beleven! Er valt dan ook meer te proeven, ontdekken en beleven dan in de afgelopen jaren. Zin in de lekkerste tiramisù of barolo? Benieuwd naar de schoonheid van Umbrië? Of wilt u vooral dansen en feesten?

Houd 2, 3 en 4 juni 2023 vrij voor het grote Italië Evenement in de tuinen van Kasteel de Haar (Utrecht) en vier la dolce vita met ons mee.
Tot ziens op La festa d'Italia!

 

Voor alle info en kaartverkoop

https://www.italieevenement.nl/tickets/


Landgoedfair Mariënwaerdt 2023

 

De Landgoedfair is in 1995 gestart om het grote publiek kennis te laten maken met ambachtelijke producten van kleine producenten en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fairs van Nederland.

Het landgoed wordt omgetoverd tot fairterrein waar bezoekers vijf dagen lang het échte buitenleven ervaren en genieten van demonstraties, live-muziek, workshops, modeshows en (streek)producten.
Bij één van de gezellige terrassen en foodtrucks geniet je van een drankje en (h)eerlijke gerechten. Ook dit jaar valt er eindeloos te genieten én winkelen; van kleding en accessoires tot antiek, brocante en leuke (cadeau)artikelen voor huis, tuin en kids.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Datum: Woensdag 16 t/m zondag 20 augustus 

Entree: Volwassenen: € 15,- p.p.
Kinderen van 12 tot 18 jaar: € 7,50 p.p.
Kinderen tot 12 jaar: gratis
Parkeren: € 5,- (komt ten goede aan de verbetering van de wandelpaden op het landgoed)

 

Heerlijkheid Mariënwaerdt

Adres: ’t Klooster 5, 4153 RR, Beesd


CREATIVE LIFE 2022 


25, 26 EN 27 MAART 2022 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

 

Hét event voor en door creative people.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwst trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorsyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks op het foodtruckplein.

Don’t miss it!

Hét event voor en door creative people. 

Voor alle info en kaartverkoop check www.creativelife.nl

BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY,
IT'S A WAY OF LIFE

 

LEER&ZO IS ALLE 3 DE DAGEN AANWEZIG Horse Event 

Op 10 en 11 september werden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. Op 10 & 11 september kon je je hart ophalen bij de 3 showpistes en een groot podium waar tijdens Horse Event Youth al je grote idolen te zien waren. Verder vond je in het promodorp meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.  

 

Op 17 en 18 september ging Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 stands met de laatste innovaties, paardensporttrends en beursaanbiedingen.  Op vrijdag 16 september was er van 16.00 uur tot 23.00 uur een exclusieve openstelling voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag.

 

*LEER&ZO IS ALLE 4 DE DAGEN AANWEZIG 


CREATIVE LIFE

FINAL EDITION 11, 12 EN 13 NOVEMBER 2022 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

 

Hét event voor en door creative people.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwst trends, ontmoet inspirerende ondernemers, shop de allermooiste en unieke items, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food , drinks and a lot of fun!

Don’t miss it!

 

LEER&ZO IS AANWEZIG OP 11, 12 en 13 November 


Kerstmarkt Wintervillage Laren 2022

 

De knusse Kerstmarkt in Laren (NH) is van 9 tm 11 december 2022 rondom de ijsbaan (Wintervillage Laren)

De leukste kerstmarkt van het Gooi!

Rondom de schaatsbaan op de Brink staan de houten huisjes in de periode van 9 tot en met 11 december. In de beide weekenden zijn er diverse kleinschalige activiteiten, zoals muziek, zangkoren en andere activiteiten. Met de IJsbaan (IJs op de Brink) vormt de Kerstmarkt Laren voor een sprookjesachtig decor op de Brink.

 

Openingstijden

Vrijdag 9 december 16:00-21:00 uur
Zaterdag 10 december 10:00-18:00 uur
Zondag 11 december 12:00-18:00 uur

 

LEER&ZO IS AANWEZIG OP 9, 10 en 11 December