Mijn naam is Natasja Snieder - van den Brink, moeder van 2 prachtige kinderen en eigenaresse van LEER&ZO. Na jaren werkzaam te zijn geweest bij diverse platenmaatschappijen heb ik begin 2011 de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Voor die tijd was ik altijd al bezig met het vervaardigen van onder andere leren tassen en accessoires.

 

Mede doordat ik regelmatig leuke reacties kreeg op mijn eigen gemaakte tassen. En veelal  de vraag kreeg of ik een webshop had, vond ik het tijd worden om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Vanaf 1 april 2011 is mijn complete collectie te vinden onder de naam LEER&ZO.

 

LEER&ZO staat voor duurzaam en kwaliteit. De tassen en accessoires die ik maak zijn van Nederlandse bodem, stijlvol en vooral praktisch in gebruik. En product waar je jaren plezier van hebt!

 

Door de vele aanvragen kan het gebeuren dat er regelmatig uitverkocht bij staat. Mocht het artikel naar keuze uitverkocht zijn, neem gerust contact op! Wellicht is het mogelijk om een vergelijkbaar artikel speciaal voor jou te maken.