Home » Event kalender

CREATIVE LIFE 2022 


25, 26 EN 27 MAART 2022 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

 

Hét event voor en door creative people.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwst trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorsyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks op het foodtruckplein.

Don’t miss it!

Hét event voor en door creative people. 

Voor alle info en kaartverkoop check www.creativelife.nl

BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY,
IT'S A WAY OF LIFE

 

LEER&ZO IS ALLE 3 DE DAGEN AANWEZIG Sunday Market 

De Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam. 

Shop till you drop and get inspired…

 

De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp. Toegang is gratis! 

 

Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben.

Locatie
: Cultuurpark Westergasfabriek 
1014 BE Amsterdam  

Routebeschrijving
: 
Openbaar vervoer: Tram 10, bus 21, halte Van Hallstraat. 
We raden aan met OV, fiets of andere groene wijzen van transport te komen.

 

* Nog geen datum beschikbaar 


Swan Market
Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, tassen en nog veel meer! En naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek. En ook genoeg te doen voor de kleine swanners!

 

* Nog geen datum beschikbaar 


Pinkster jaarmarkt 

Op tweede Pinksterdag maandag 10 juni organiseert Landgoed Duin & Kruidberg de alom bekende gezellige jaarmarkt rondom de vijver in de Engelse landgoedtuin. De grote diversiteit aan kraampjes, zoals kleding, lekkernijen, sieraden en accessoires, staan garant voor een onvergetelijke en vermakelijke tweede Pinkstermiddag. Uiteraard valt er ook culinair gezien veel te beleven en wordt er aan de kleine gasten gedacht.

De jaarmarkt is geopend vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Daarnaast is er voldoende parkeermogelijkheid (tegen betaling) en indien mogelijk verzoeken wij u vriendelijk, om op de fiets te komen.

 

HELAAS GEANNULEERD VOOR 2022 


Country & Christmas Fair 2022

Kerstshoppen bij Kasteel de Haar in Haarzuilens

Eind november 2022 zal de welbekende Country & Christmas Fair plaats vinden bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 240 verwarmde stands vindt u exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, ontspannen op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht en watershow, komt u volledig in kerstsferen. Uw Kerst 2022 wordt na het bezoeken van deze Fair onvergetelijk!

 

Dinsdag 22 november 10:00 t/m 22:00
Woensdag 23 november 10:00 t/m 22:00
Donderdag 24 november 10:00 t/m 22:00
Vrijdag 25 november  10:00 t/m 22:00
Zaterdag 26 november 10:00 t/m 22:00
Zondag 27 november 10:00 t/m 18:00 


* LEER&ZO is de gehele week aanwezig op de Country & Chirstimas Fair 2022


Trots bij “kasteel Groeneveld”.

Iedere 2de zondag van de maand van Maart t/m November organiseert Trots Markt een gezellige fair met een gevarieerd aanbod van mooie en lekkere producten. Dit vindt allemaal plaats voor kasteel Groeneveld in Baarn. Heerlijke en eerlijke producten aangeboden door mensen die passie hebben voor hun vak. Maandelijks is er ook altijd van alles te doen voor jong en oud. Trots maand edities zijn elke maand gratis toegankelijk en voorzien van voldoende parkeer mogelijkheden. De markt is van 10 tot 17 uur

 

Trots Markt bij kasteel Groeneveld vind plaats op Landgoed Groeneveld aan Groenveld 2 te Baarn. Er is ruimschoots parkeer gelegenheid en voldoende invalide parkeerplekken aanwezig. Mocht het toch vol zijn mag u de auto gerust parkeren bij woonwinkel Nijhof op industrie terrein Noordschil.

 

* nog geen datum beschikbaar