CREATIVE LIFE 2022 


25, 26 EN 27 MAART 2022 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

 

Hét event voor en door creative people.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwst trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorsyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks op het foodtruckplein.

Don’t miss it!

Hét event voor en door creative people. 

Voor alle info en kaartverkoop check www.creativelife.nl

BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY,
IT'S A WAY OF LIFE

 

LEER&ZO IS ALLE 3 DE DAGEN AANWEZIG Horse Event 

Op 10 en 11 september werden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. Op 10 & 11 september kon je je hart ophalen bij de 3 showpistes en een groot podium waar tijdens Horse Event Youth al je grote idolen te zien waren. Verder vond je in het promodorp meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.  

 

Op 17 en 18 september ging Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 stands met de laatste innovaties, paardensporttrends en beursaanbiedingen.  Op vrijdag 16 september was er van 16.00 uur tot 23.00 uur een exclusieve openstelling voor ondernemers tijdens De Hippische Ondernemer Dag.

 

*LEER&ZO IS ALLE 4 DE DAGEN AANWEZIG 


Swan Market
Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, tassen en nog veel meer! En naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek. En ook genoeg te doen voor de kleine swanners!

 

* Nog geen datum beschikbaar 


CREATIVE LIFE

FINAL EDITION 11, 12 EN 13 NOVEMBER 2022 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

 

Hét event voor en door creative people.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwst trends, ontmoet inspirerende ondernemers, shop de allermooiste en unieke items, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food , drinks and a lot of fun!

Don’t miss it!

 

LEER&ZO IS AANWEZIG OP 11, 12 en 13 November