Event kalender

AGENDA 2017

Sunday Market 

De Sunday Market is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt in Amsterdam. Toegang en parkeren zijn gratis!

LEER&ZO is de volgende data's aanwezig:
ZONDAG 6 augustus 

Locatie
:
Cultuurpark Westergasfabriek 
1014 BE Amsterdam Routebeschrijving
: 
Openbaar vervoer: Tram 10, bus 21, halte Van Hallstraat. 
We raden aan met OV, fiets of andere groene wijzen van transport te komen.


 

 

 


Swan Market
Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, tassen en nog veel meer! En naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek. En ook genoeg te doen voor de kleine swanners!

LEER&ZO zondag 26 maart Van Nelle Fabriek Rotterdam
LEER&ZO zondag 9 april Vredenburg Utrecht 
LEER&ZO zondag 15 mei Parklaan Rotterdam

LEER&ZO zondag 12 november Van Nelle fabriek Rotterdam


 

 

 

 

 

 

 

 

Trots bij “kasteel Groeneveld”.

Iedere 2de zondag van de maand van Maart t/m November organiseert Trots Markt een gezellige fair met een gevarieerd aanbod van mooie en lekkere producten. Dit vindt allemaal plaats voor kasteel Groeneveld in Baarn. Heerlijke en eerlijke producten aangeboden door mensen die passie hebben voor hun vak. Maandelijks is er ook altijd van alles te doen voor jong en oud. Trots maand edities zijn elke maand gratis toegankelijk en voorzien van voldoende parkeer mogelijkheden. De markt is van 10 tot 17 uur

Trots Markt bij kasteel Groeneveld vind plaats op Landgoed Groeneveld aan Groenveld 2 te Baarn. Er is ruimschoots parkeer gelegenheid en voldoende invalide parkeerplekken aanwezig. Mocht het toch vol zijn mag u de auto gerust parkeren bij woonwinkel Nijhof op industrie terrein Noordschil.

LEER&ZO nog geen datum bekend voor 2017


 

 

 

 

 

Pinksterjaarmarkt Landgoed Duin & kruidberg 

Op tweede Pinksterdag maandag 5 juni 2017, organiseert Landgoed Duin & Kruidberg de alom bekende gezellige jaarmarkt rondom de vijver in de Engelse landgoedtuin. De grote diversiteit aan kraampjes, zoals kleding, lekkernijen, sieraden en accessoires, staan garant voor een onvergetelijke en vermakelijke tweede Pinkstermiddag. Uiteraard valt er ook culinair gezien veel te beleven en wordt er aan de kleine gasten gedacht.

De jaarmarkt is geopend vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur. De toegang is gratis. Daarnaast is er voldoende parkeermogelijkheid (tegen betaling) en indien mogelijk verzoeken wij u vriendelijk, om op de fiets te komen.


 

Country & Christmas Fair 2017 

Kerstshoppen bij Kasteel de Haar in Haarzuilens

Eind november 2017 zal de welbekende Country & Christmas Fair plaats vinden bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. In de ruim 240 verwarmde stands vindt u exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, ontspannen op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht en watershow, komt u volledig in kerstsferen. Uw Kerst 2017 wordt na het bezoeken van deze Fair onvergetelijk!

Dinsdag   10:00 t/m 22:00    21 november 2017
Woensdag   10:00 t/m 22:00    22 november 2017
Donderdag   10:00 t/m 22:00    23 november 2017
Vrijdag   10:00 t/m 22:00    24 november 2017
Zaterdag   10:00 t/m 22:00    25 november 2017
Zondag   10:00 t/m 18:00    26 november 2017


LEER&ZO is de gehele week aanwezig op de Country & Chirstimas Fair 2017 met de leukste en mooiste kerstcadeaus!!